Cosmos Laboratory Equipment bv

Galileilaan 21 unit 3

2845 Niel

Belgium

Tel: +32 3 8440584

Fax: +32 3 8441016

e-mail: info@cosmoslab.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

BTW: BE0418.193.724

WALK-IN ZUURKAST AS

 

 Walkin AS

 

Functioneringsbeschrijving

De zuurkast wordt vast gemonteerd en dient op een afzuigsysteem aangesloten te worden.

Op grond van de constructie ontstaat in de zuurkast een luchtwals die ervoor zorg draagt dat gassen en dampen niet uit de kast kunnen treden. Gezien het feit dat deze luchtstroom ook bij gesloten raam moet ontstaan, is de handgreep van de zuurkast uit een strominggunstig profiel vervaardigd. De instromende lucht wordt daardoor gelijkmatig over het werkblad verdeeld, waarna de lucht weer afgezogen wordt via een stromingsschot achter in de zuurkast.

 

De walk-in zuurkast type AS

...wordt toegepast in die gevallen waar meer werkhoogte nodig is dan bij de standaard zuurkast. De kast is uitgevoerd met een laaggeplaatst werkblad.

 

Het front is voorzien van één verticaal en twee horizontale schuiframen. Als men het verticale schuifraam tijdens het manipuleren in de kast geheel gesloten laat en door de opening van de horizontale ramen werkt, wordt de laborant ten alle tijden optimaal beschermd.

 

De handgreep van de zuurkast is uit een strominggunstig profiel vervaardigd, welke tot over het werkblad geschoven kan worden. De instromende lucht wordt hierdoor gelijkmatig over het werkblad verdeeld.

 

De zuurkast is leverbaar in de breedtematen 1200,
1500 en 1800 mm en wordt standaard voorzien van een betegeld werkblad en de Cosmoslab airflow-control.

 

De appendages en elektrische voorzieningen kunnen op specificatie worden aangebracht. Daarnaast zijn er diverse werkblad en accessoire opties voor de invulling van individuele wensen.

 

.

Copyright © 2017. All Rights Reserved

Cosmos Laboratory Equipment bvba - Antwerpsestraat 29 - 2845 Niel - Belgium